Ένας από τους νέους ήρωες της Ομόνοιας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ένας από τους νέους ήρωες της Ομόνοιας

Ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε εγρύγορση για την τελική ευθεία του πρωταιθλήματος

Ο Ματέο Μάριτς έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ντέρμπι με την Πάφο στο ΓΣΠ. 

Ο Βόσνιος χαφ, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το ματς με τους Παφίτες, έχοντας μία σταθερά καλή παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Ουσιατικά, ο Μάριτς, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνει ο Μπεργκ στα τελευταία παιχνίδια αγωνιζόμενος στον χώρο της μεσαίας γραμμής αντί του Άιτινγκ. 

Το ντέρμπι με την Πάφο, ήταν το 10ο 90λεπτο για τον 28χρονο χαφ την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. 

Το γεγονός, ότι ο Μπεργκ δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του, δίνει στην ομάδα του την δυνατότητα να βγάζει νέους ήρωες στον αγωνιστικό χώρο στο κατάλληλο χρονικά σημείο του πρωταθλήματος. Εκεί ουσιαστικά που κρίνονται όλα.

ψ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.