Νίκη του Κεραυνού επί της KK Pelister στους ομίλους του FIBA Europe Cup!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Νίκη του Κεραυνού επί της KK Pelister στους ομίλους του FIBA Europe Cup!

Την εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Κεραυνός κόντρα στην KK Pelister για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Επικράτησε με 99-86, και MVP της αναμέτρησης τον Huntley-Hatfield με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δυνατό ξεκίνημα είχε ο Κεραυνός παίρνοντας προβάδισμα με 5-0 στο πρώτο λεπτό, ενώ με τρίποντο του Williams στο 4’ η διαφορά ανέβηκε στο +9 (13-4). Με 9 σερί πόντους η ομάδα του Στροβόλου έκανε το 30-12 και η πρώτη περίοδος έληξε με σκορ 39-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με την Pelister να ανεβάζει ρυθμούς και να μειώνει τη διαφορά. Στο 16’ μείωσε στο -10 με 49-39, ενώ με την ίδια διαφορά έληξε και το ημίχρονο (58-48).

Με τον Hatfield να ευστοχεί σε βολές στο 27’ ο Κεραυνός έφτασε στο +14 (74-60), με τους Σκοπιανούς να απαντούν και να μειώνουν σε 74-67. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν προσπάθειες για να ανατρέψουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού ο Κεραυνός είχε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν καλύτερος στο παρκέ. Με τις βολές του Williams στο 38’ οι καλαθοσφαιριστές του Δαμαλή έκαναν το 96-82 και κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος επικρατώντας με 99-86.

Τα δεκάλεπτα: 39-22, 58-48, 79-67, 99-86

Κεραυνός (Γιάννης Δαμαλης): Huntley-Hatfield 25, Edge 13 (2), Στυλιανού 11(3), Davis 5(1), Crockett 10(2), Μιχαήλ 5(1), Κουμής, Williams 18(2), Φ. Τίγκας 12(1)

KK Pelister (B. Daskalovski): Davis 33(2), Wilson Jr 10(2), Malesevic 12, Mitrevski 13(3), Wilson 6, Stojanovski 5, Krstevski, Price 7(1)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.