«Πριν από έξι χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Πριν από έξι χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας»

Με αφορμή τον σημερινό τελικό του ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμήθηκε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του που σημειώθηκε σε αυτή τη διοργάνωση πριν από έξι χρόνια.

Μόλις στην πρώτη του παρουσία στο λαμπερό τουρνουά, ο Στεφ έκανε εκπληκτική πορεία και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου, νικώντας στον τελικό τον Ντόμινικ Τιμ. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου στην O2 Arena του Λονδίνου.

«Πριν από έξι χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας, κατακτώντας τα ATP Finals στο ντεμπούτο μου», έγραψε στο Χ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Ήταν ιδιαίτερα όμορφο που μοιράστηκα τη στιγμή με τον Ντόμι, τον καλύτερό μου φίλο στο tour. Το συναίσθημα μπορεί να έχει ξεθωριάσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το ξαναζήσω».

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.