Υπέστη κάταγμα κλείδας ο Κονφέ, μπαίνει άμεσα χειρουργείο!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Δύσκολο το επόμενο διάστημα για τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Κονφέ στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποδείχθηκε σοβαρός κι έτσι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Αναλυτικά: «Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Aloïs Confais, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες κατέδειξαν κάταγμα κλείδας.
Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος.
Το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση θα αξιολογηθεί μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης.
Η μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εύχεται στον Aloïs περαστικά, καλή επιτυχία στην επέμβαση και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».
