Ήρθε το φιρμάνι από την UEFA για την επενδυτική πρόταση του ΑΠΟΕΛ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Η απάντηση ήρθε προ 24ώρων

Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι!

Συγκρατημένα... θετικές είναι οι ενδείξεις από την UEFA, σχετικά με την πρόταση ίδρυσης νέας εταιρείας του ΑΠΟΕΛ! Η υφιστάμενη εταιρεία, το σωματείο και ο επενδυτής Σάββας Λιασή, κατέθεσαν προσύμφωνο στην ΚΟΠ η οποία με τη σειρά της το απέστειλε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για έγκριση.

Η απάντηση ήρθε προ 24ώρων και έτσι η μπάλα βρίσκεται πλέον στην Κυπριακή Ομοσπονδία, η οποία θα προχωρήσει τις διαδικασίες, αφού προηγηθεί συνάντηση των εμπλεκομένων (προς τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας λόγω της απουσίας του Χάρη Λοϊζίδη). 

Υπενθυμίζουμε πως χρονικός ορίζοντας είναι ο Μάιος του 2027, όπου θα οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες και ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει ουσιαστικά στην επόμενη μέρα, κάτω από το επενδυτικό πακέτο του Σάββα Λιασή και των συνεργατών του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.