Τα δύο 15λεπτα που… παραπαίει η Πάφος
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Σε αυτό το ευρωπαϊκό οδοιπορικό, η Πάφος FC δέχθηκε αρκετά γκολ. Συγκεκριμένα, σε εφτά παιχνίδια η εστία της παραβιάστηκε 13 φορές. Αρκετά μεγάλος αριθμός, που αντιστοιχεί σε σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι. Είναι δύο τα κακά της διαστήματα. Το δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης. Εκεί δέχθηκε από πέντε γκολ. Tα άλλα δύο ήρθαν προς το φινάλε και ένα εντελώς στην αρχή.
Και οφείλει στο καθοριστικό παιχνίδι με την Κλουζ την προσεχή Πέμπτη (20:00) στο «Alphamega Stadium» να είναι απόλυτα προσηλωμένη ώστε, αφότου βρει τα γκολ στην επίθεση, να φτάσει στην ανατροπή και να βρεθεί στους ομίλους του Conference League.
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ενδεχομένως να προβεί σε αλλαγές στο μεσοπιθετικό χώρο, ελπίζοντας πως θα γίνει πιο δημιουργική αλλά κυρίως αποτελεσματική.