Νίκησε στο ντέρμπι και συνεχίζει αήττητη η Αναγέννηση Δερύνειας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Νίκησε στο ντέρμπι και συνεχίζει αήττητη η Αναγέννηση Δερύνειας

Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση της δεύτερης φάσης στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-15.

Στον πρώτο όμιλο είχαμε το ντέρμπι κορυφής όπου η Αναγέννηση Δερύνειας επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς από τέρματα του Γιώργου Πέτρου (8') και Κάρεφορτ (14').

Με τη νίκη της η Αναγέννηση Δερύνειας, που συνεχίζει αήττητη στο δεύτερη φάση, έφθασε στους 51 βαθμούς και άφησε τον ΠΑΟΚ στους 43 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Οθέλλος Αθηαίνου με 40 βαθμούς

Τα αποτελέσματα στον πρώτο όμιλο:

Οθέλλος Αθηαίνου - Ολυμπιακός SW Cyprus 2-1

Γεροσκήπου FC - ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος 0-2

Ασπίς - Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 1-3

ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς - Αναγέννηση Δερύνειας 0-2

Στο δεύτερο όμιλο σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ερμής Αραδίππου - Χαλκάνορας 3-2

ΠΑΕΕΚ - ΜΕΑΠ 4-5

Απόλλων - Pro Stars 6-2

Ο αγώνας ΑΕΖ Ζακακίου - FC Λειβάδια δεν έγινε λόγω αδυναμίας καθόδου της ΑΕΖ.

Προηγείται ο Απόλλωνας με 31 βαθμούς και ακολουθούν ΑΕΖ Ζακακίου 22, Pro Stars 19, FC Λειβάδια 17, ΜΕΑΠ 13, Χαλκάνορας 7, Ερμής Αραδίππου 6, ΠΑΕΕΚ 4 βαθμούς.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.