Η πεντάδα που κρατά δεμένα τα χέρια του Λοσάδα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η πεντάδα που κρατά δεμένα τα χέρια του Λοσάδα

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τη νέα έξοδο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Πριν λίγες μέρες ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για τους τραυματίες.

Και είναι μία πεντάδα παικτών που κρατά δεμένα τα χέρια του Ερνάν Λοσάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την προσεχή Τρίτη (14/04, 17:00).

Και δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη για το ποιοι θα προλάβουν και ποιοι όχι.

Συγκεκριμένα, στο ιατρικό δελτίο είναι οι Γκαετάν Βέισμπεκ (μυϊκός τραυματισμός στον μηρό), Κλίντον Ντουοντού (ρήξη τένοντα προσαγωγών μηρού), Ντανίλο Σπολιάριτς και Τόμας Λαμ (συνδεσμική κάκωση γόνατος) και Αλί Γιουσέφ (κάκωση αρθρικού χόνδρου γόνατος).

Εφόσον δεν προλάβουν, ο Αργεντινός τεχνικός χάνει ευελιξία κινήσεων, τόοσ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.