Εύκολα στον 3ο γύρο του Australian Open ο Σίνερ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Εύκολα στον 3ο γύρο του Australian Open ο Σίνερ

Με μία επίδειξη δύναμης απέναντι στον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουερθ, συνέχισε ο Γιανίκ Σίνερ την προσπάθεια υπερπάσπισης του τίτλου του στο Australian Open. Το Νο 88 της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στον Ιταλό τενίστα, ο οποίος χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να επικρατήσει με 6-1, 6-4, 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του γκραν σλαμ της Μελβούρνης.

Ο δις κάτοχος του τίτλου έφτασε τις 17 συνεχόμενες νίκες στο ATP Tour, ένα σερί που ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου, μετά την αποχώρησή του από τον 3ο γύρο του Masters της Σανγκάης, και περιλαμβάνει την κατάκτηση του τροπαίου στα ATP Finals.

Επόμενος αντίπαλος για τον Σίνερ θα είναι ο Αμερικανός Ελιοτ Σπιτζίρι (Νο 85 στον κόσμο), ο οποίος νίκησε τον Κινέζο Γιμπίνγκ Γου μετά από έναν «μαραθώνιο» πέντε σετ (6-2, 6-4, 6-7, 4-6, 6-3).

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.