Ξεμούδιασε στην Πολωνία με φιλικό συμβιβασμό η ΑΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ξεμούδιασε στην Πολωνία με φιλικό συμβιβασμό η ΑΕΛ

Έκανε τα... πειράματα του ο Μάρτινς.

Από το Σάββατο η ΑΕΛ είναι στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σήμερα Δευτέρα (03/08), έδωσε και το πρώτο της φιλικό. Αντίπαλος ήταν η Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1.

Η Λεμεσιανή ομάδα... ξεμούδιασε, με τον Χούγκο Μάρτινς να κάνει τα πειράματα του, βάζοντας αρκετούς νεαρούς στην αρχική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε με τους: Κυριάκου, Νεοφύτου, Ντένσβιλ, Κυριάκου, Παπαγεωργίου, Πετί, Ζόκε, Αλμέιδα, Καραμάνη, Μουγκέ, Σ. Χριστοφή.

Το γκολ για τους γαλαζοκίτρινους ήρθε από τον Σινγκ στο 85ο λεπτό, ο οποίος «απάντησε» στο προβάδισμα των Πολωνών στις αρχές της επανάληψης.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.