Φώναξε «επιτέλους» μετά από δέκα χρόνια!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Η νίκη έχει επιπρόσθετη αξία

Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Ανόρθωσης έχει επιπρόσθετη αξία εάν αναλογιστεί κανείς ότι η τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει ντέρμπι της Αμμοχώστου ήταν πριν από δέκα χρόνια.

Η προηγούμενη επιτυχία είχε καταγραφεί στις 16 Δεκεμβρίου 2016, όταν η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με 2-1 την Ανόρθωση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα από το 76' μέχρι το 80' (σ.σ. τα γκολ είχαν πετύχει οι Μακρίεφ και Μάατσι). 

Εκ τότε σε 17 συναπαντήματα, η «Κυρία» είχε κερδίσει 14 φορές και τέσσερα παιχνίδια έληξαν στην ισοπαλία. Επιπλέον, το 2020 είχαν βρεθεί και στο κύπελλο, φέρνοντας μία ισοπαλία και μία νίκη για την Ανόρθωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.