Θολό το τοπίο για την 11άδα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Νέα διοργάνωση, νέα προσπάθεια και η πίστη είναι διάχυτη

Σε έδαφος Μαυροβουνίου βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Κύπρου και η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία για τον αγώνα της πρεμιέρας (21:45) για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας του Nations League. Σε μία αναμέτρηση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ευελπιστεί να μπει με το δεξί, σε έναν όμιλο όπου μετέχουν επίσης Λετονία και Αρμενία. Νέα διοργάνωση, νέα προσπάθεια και η πίστη είναι διάχυτη, με τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται για τις υπερβάσεις που θα σπρώξουν και τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο. 

Κάποιοι τραυματισμοί παικτών που ήταν βασικοί στα προηγούμενα επίσημα, όπως και η έλευση ορισμένων άλλων, που ήταν παροπλισμένοι ή κλήθηκαν για πρώτη φορά, θολώνουν κάπως το τοπίο όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Απόστολος Μάντζιος. Να σημειωθεί πως τελικά εκτός επιλογών έμεινε ο Χρίστος Σιέλης λόγω τραυματισμού. Με την αποστολή εν τέλει ταξίδεψε ο Λαΐφης και άρα είναι διαθέσιμος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.