Βράζουν στην Ανόρθωση: «Δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο σε όλα τα επίπεδα»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Φανερά ενοχλημένοι στην ομάδα της Αμμοχώστου

Βγήκα μπροστά ο Γιάννης Μανιάτης!

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ανόρθωσης, μέσω γραπτής δήλωσης τοποθετείται για τα τελευταία γεγονότα, ενώ υπάρχει ενόχληση και για την ποινή του Αθλητικού Δικαστή.

Αναλυτικά

Χτυπούν τώρα τη μεγαλύτερη δύναμη της Ανόρθωσης, τον κόσμο της!

Η Ανόρθωση δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο σε όλα τα επίπεδα, σε μια περίοδο που γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να επιστρέψει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της.

Δεν θα σας περάσει.

Η υπεύθυνη στάση που τηρήσαμε μέχρι σήμερα για την προάσπιση του αθλήματος περνά πλέον σε δεύτερη μοίρα. Η επικινδυνότητα των χειρισμών σας καθιστά πρώτιστο καθήκον μας την προάσπιση των συμφερόντων της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου, τα οποία επανειλημμένα πλήττετε και καταπατάτε.

Καλούμε ολόκληρο τον κόσμο της Ανόρθωσης σε συστράτευση και απόλυτη ενότητα απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

Η δύναμή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ο κόσμος μας.

Τίποτα πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει.

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.