Καρσέδο: «Ήταν δύσκολο αλλά το αξίζαμε»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Καρσέδο: «Ήταν δύσκολο αλλά το αξίζαμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πάφου Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά το διπλό με 1-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και την εξασφάλιση πρόκρισης στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League καθώς και συμμετοχής σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά...

«Ηταν πολύ δύσκολη νίκη γιατί η Μακάμπι είναι καλή ομάδα. Δώσαμε την μπάλα, μας πίεσε ψηλά η Μακάμπι, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους και έτσι ήρθε και η αποβολή τους τερματοφύλακα τους, ήταν δύσκολο αλλά το αξίζαμε. Παίζουν από πίσω πολύ καλά, προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε κάποιες λεπτομέρειες που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούσαν να σπάσουν τις γραμμές μας, κάναμε καλή δουλειά και το αξίζαμε».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου: «Na ανταγωνιστούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ακόμη πρέπει να γίνουμε συμπαγείς. Δεν είμαστε τόσο έτοιμοι ακόμα και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όσο πιο γρήγορα».

«Ο Ζάζα έχει την ποιότητα και άξιζε το γκολ, ήταν εκπληκτικό».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.