Έτσι αποχαιρέτησε ο Μαέ την Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Έτσι αποχαιρέτησε ο Μαέ την Ομόνοια

Η ανάρτηση του Ράιαν Μαέ.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Ράιαν Μαέ, αποχαιρέτησε όλους στις τάξεις της Ομόνοιας. Αναλυτικά τα όσα έγραψε: 

Ευχαριστώ όλους στην Ομόνοια που τη μετέτρεψαν σε μία ομάδα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο, στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και όλους στον σύλλογο για τα πάντα.

Στον κόσμο: ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη από την πρώτη μέρα. Με κάνατε να αισθανθώ αυτό το μέρος όπως το σπίτι μου.

Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα και περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί.

Εύχομαι στην Ομόνοια μόνον επιτυχίες».

 

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.