Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το «παρών» και οι ιδιοκτήτες των δύο κορυφαίων ελληνικών συλλόγων της διοργάνωσης.

Μία συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Κόμο, καθώς οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague θα βρεθούν στο ίδιο μέρος για να συζητήσουν την επόμενη ημέρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το «παρών» και οι ιδιοκτήτες των δύο κορυφαίων ελληνικών συλλόγων της διοργάνωσης.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από την πλευρά του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, σε μία εικόνα που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον λόγω της έντονης αντιπαλότητας των δύο συλλόγων τα τελευταία χρόνια.

Πέρα, όμως, από το ελληνικό ενδιαφέρον, η συγκεκριμένη συνάντηση έχει πολύ μεγαλύτερη ατζέντα. Η EuroLeague βρίσκεται σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών και στόχος είναι να τεθούν επί τάπητος οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της διοργάνωσης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στο Κόμο αναμένεται να συζητηθεί η πορεία προς ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξία των franchises, στην εμπορική δυναμική της EuroLeague και στις δυνατότητες που ανοίγονται για τους συλλόγους τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, στο τραπέζι δεν αναμένεται να βρεθεί η φημολογία περί πιθανής εξαγοράς της EuroLeague από το NBA.

Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί και στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της διοργάνωσης εξετάζονται τρόποι χρηματοδότησης και στήριξης νέων γηπέδων, με το ενδεχόμενο να υπάρξουν σημαντικές επενδύσεις σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για ομάδες της EuroLeague.

sdna.gr 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.