ΑΕΚ: Mετά τη διακοπή η επάνοδος του Βάργκα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Η ΑΕΚ θα στερηθεί οριστικά των υπηρεσιών του Μπάρναμπας Βάργκα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο ενώ η επάνοδος του αναμένεται μετά τη διακοπή.

Ο 32χρονος Ούγγρος σέντερ φορ, υπέστη μυικό τραυματισμό στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και όπως έγινε από χθες γνωστό, μέσω των δηλώσεων Νίκολιτς, τέθηκε νοκ-άουτ για το Πανθεσσαλικό. Σήμερα, έχουμε το οριστικό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε με τον παίκτη να μην υπολογίζεται για την Κυριακή. 

Πλέον ο Βάργκα μπαίνει σε διαδικασία επανένταξης η οποία υπολογίζεται μετά τη διακοπή. Το πότε ακριβώς, θα κριθεί απο τις αξιολογήσεις της διαδικασίας αποκατάστασης. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω την εθνικών ομάδων ενώ η επανέναρξη είναι προγραμματισμένη για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια (10/10) για την 6η αγωνιστική της Super League. 

Ο Βάργκα είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά φέτος με 8 γκολ σε 9 παιχνίδια ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σκόραρε κάθε 78 λεπτά! Φυσικά η απώλεια του είναι μεγάλη εν όψει Κυριακής και πλέον μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την απουσία του ο Μάρκο Νίκολιτς και πως θα καλύψει το κενό του Ούγγρου φορ. 

sdna.gr 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.