Σημαντική τιμή για το κυπριακό τζούντο!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Περηφάνεια από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο για τον Χριστόδουλο Χριστοδουλίδη

Με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούνο ενημέρωσε με περηφάνεια τον διορισμό του Χριστόδουλου Χριστοδουλίδη, στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης (Education Director) της Βαλκανικής Ένωσης Τζούντο.

Η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τζούντο ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια τον διορισμό του Τεχνικού Διευθυντή της, Χριστόδουλου Χριστοδουλίδη, στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης (Education Director) της Βαλκανικής Ένωσης Τζούντο, για πενταετή θητεία.

Ο διορισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Γενικού Συνεδρίου της Βαλκανικής Ένωσης Τζούντο, στις 20 Οκτωβρίου 2026, στο Γκόλεμ της Αλβανίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ομοσπονδιών μελών.

Η ανάληψη της θέσης αποτελεί σημαντική αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς, της γνώσης και της εμπειρίας του. Ένας άνθρωπος που υπηρετεί το κυπριακό τζούντο με πάθος και αφοσίωση αναλαμβάνει πλέον να προσφέρει και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του αθλήματος σε βαλκανικό επίπεδο, ενισχύοντας τη διεθνή παρουσία της Κύπρου μας.

Θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!».

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.