Κωνσταντίνου: «Στις αποφάσεις θα έχει λόγο και ο Κρις Παναγιώτου» - Τι είπε για Σοφοκλέους

Δημοσιευτηκε:

Κωνσταντίνου: «Στις αποφάσεις θα έχει λόγο και ο Κρις Παναγιώτου» - Τι είπε για Σοφοκλέους

«Δεν είναι στη διάθεση του σωματείου να αναλάβει τα χρέη της εταιρείας, σε αυτό συμφωνεί και ο φόρος».

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Πάολο Τραμετσάνι από τη διοίκηση της ΑΕΛ, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

Για τη διαφωνία με τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Κάναμε συναντήσεις με τον κ. Σοφοκλέους για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του ποσού που χρωστούσε η εταιρεία στον φόρο. Είπε τις θέσεις του, είπαμε τις δικές μας. Είναι γνωστό ότι το σωματείο έχει πολλά κεφάλαια στο ταμείο. Έγινε ξανά συνάντηση πριν μέρες, η θέση του ήταν να αναλάβουμε τα χρέη της εταιρείας αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Δεν είναι στη διάθεση του Σωματείου να αναλάβει τα χρέη της εταιρείας, σε αυτό συμφωνεί και ο φόρος».

Όσον αφορά τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, τόνισε: «Το μπάτζετ θα είναι ελαφρώς αυξημένο. Δεν θα κάνουμε τρελά μπάτζετ, θα μπει ένα εκατομμύριο μέσα. Η εταιρεία προχωρά, στις αποφάσεις θα έχει λόγο και ο Κρις Παναγιώτου. Θα παίρνουμε από κοινού τις αποφάσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο για να ανακοινώσουμε πότε και πώς θα εξοφληθούν τα χρέη του Σωματείου.

Αναφέρθηκε και στους στόχους της νεάς σεζόν:  «Φέτος είμαστε πιο σοφοί. Έχουμε λύσει πάρα πολλά θέματα, φέτος είναι πιο λίγα τα θέματα που πρέπει να τρέξουμε. Έχουμε και μια βάση κάποιων καλών παικτών που θα μείνουν στην ομάδα. Ο στόχος είναι να φέρουμε μια ραχοκοκαλιά παικτών που θα είναι ηγέτες. Θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί στην έδρα μας και να μπούμε στην εξάδα και να είσαι ανταγωνιστικός στην εξάδα».

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.