Υπό... έλεγχο και αισιοδοξία
Δημοσιευτηκε:
Η νίκη επί της Ένωσης μετά από 11 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφερε ηρεμία
Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια Μαρτίου στην ΑΕΛ, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από τα ενδότερα. Παρόλο που η λεμεσιανή ομάδα έχει μπόλικη πίεση από το κράτος για τις παλιές οφειλές και είναι μέσα στις ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, οι διοικούντες τρέχουν ασταμάτητα ώστε να έχουν συνέπεια, τόσο στις τρέχουσες όσο και στις μακροχρόνιες υποχρεώσεις.
«Θεωρώ ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου Νικόλα Λεβέντη σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις. Είναι υπό... έλεγχο η κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία πως στο μέλλον τα πράγματα θα βελτιωθούν σε πολλούς τομείς, έχοντας μάθει από τα φετινά τους λάθη. Μία σεζόν που έγιναν πολλά και το γνωρίζει ο Κώστας Κωνσταντίνου και οι συνεργάτες του.
Πάντως, η νίκη επί της Ένωσης μετά από 11 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφερε ηρεμία. Και ευελπιστούν πως θα γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα με νίκη στην αυριανή συνάντηση με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος». Με διπλό θα ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και θα μπορέσουν να ξεκινήσουν το χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάμας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκλάσβιτς, Στόλνικ και Γερολέμου.
