Βαδίζει σε επικίνδυνο... μονοπάτι η Νέα Σαλαμίνα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Η προσπάθεια δεν φέρνει ανταμοιβή.

Η Νέα Σαλαμίνα μετά από οκτώ αγώνες βρίσκεται στην 13η θέση, με συγκομιδή πέντε βαθμών.

Η τελευταία ήττα ωστόσο από την Ομόνοια 29ης Μαΐου αποτέλεσε σημείο έντονου προβληματισμού καθώς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι προσδοκούσαν συγκομιδή. Αντί αυτού, έφυγαν με άδεια χέρια και πλέον η πίεση αυξάνεται για όλους. Παρά την προσπάθεια, αυτή δεν μεταφράζεται σε βαθμούς, που σημαίνει πως κάτι γίνεται λάθος.

Βαδίζει σε επικίνδυνο μονοπάτι η ομάδα των ερυθρολεύκων η οποία γι΄ αλλού ξεκίνησε κι αλλού βαδίζει. Μπορεί να είναι νωρίς, όμως ο αγώνας της Παρασκευής με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αμμόχωστος» μοιάζει σαν... τελικός.

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.