Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση

Δημοσιεύθηκε 7.6.2024
Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νεανίδων στη νέα διοργάνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 περιόδου 2024 - 2025.

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στη Β' Κατηγορία της διοργάνωσης και κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο με αντιπάλους την Ελβετία, την Εσθονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Πιθανές ημερομηνίες αγώνων 8-16 Ιουλίου, 21-29 Οκτωβρίου και 25 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου. Ακόμα δεν καθορίστηκε η χώρα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του ομίλου μας.

Στη Β' Κατηγορία σχηματίστηκαν έξι όμιλοι. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους καθώς και η καλύτερη δεύτερη ομάδα από όλους τους ομίλους, θα ανέβει στην Α' Κατηγορία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!