Η μπάλα ξανά στη σέντρα - Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η μπάλα ξανά στη σέντρα - Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας, η δράση συνεχίζεται με την 7η αγωνιστική η οποία ξεκινά σήμερα

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00. Η Πάφος υποδέχεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον Εθνικό Άχνας. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και την βαθμολογία:

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου

19:00 Πάφος FC – Εθνικός Άχνας

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου

19:00 Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ακρίτας Χλώρακας

19:00 ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΚ Λάρνακας

19:00 Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια Αραδίππου

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου

18:00 Freedom24-Krasava ΕΝΥ – Ομόνοια Λευκωσίας

19:00 Άρης Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού

19:00 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Ολυμπιακός Λευκωσίας

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.