Κεραυνός: «Αν δεν ανταποκριθούν τα σωματεία υπάρχει η νομική διαδικασία»

Δημοσιευτηκε:

Κεραυνός: «Αν δεν ανταποκριθούν τα σωματεία υπάρχει η νομική διαδικασία»

Δηλώσεις για το θέμα των οφειλών των σωματείων από τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο Μάκης Κεραυνός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι Και Κάτι». Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο θέμα των οφειλών των σωματείων προς το κράτος. 

Διαβάστε όσα είπε: 

«Αυτό που ξέρω είναι ότι το αρμόδιο τμήμα Φορολογίας χειρίζεται το θέμα, γίνονται ανταλλαγές απόψεων. Από την μέχρι στιγμής ενημέρωση που είχα, δεν υπάρχει κάποια οριστική κατάληξη. Κάνω έκκληση σε όλους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις, όπως ο κάθε φορολογούμενος πολίτης. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει ένα σχέδιο που δόθηκε από διάφορες κυβερνήσεις. Σε αυτό το σχέδιο υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές. Εάν ανταποκριθούν στις άμεσες υποχρεώσεις του σχεδίου θα μπορέσουν να συνεχίσουν μέσα από το σχέδιο για να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις του. Αν δεν ανταποκριθούν υπάρχει η νομική διαδικασία».

Αν θα δούμε άτομα στη φυλακή: «Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Αν υπάρχει κίνδυνος να κλείσει κάποιο σωματείο: «Δεν ξέρω τι θα κάνει το κάθε σωματείο και τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη».

Ποιες ομάδες έχουν πληρώσει: «Δεν έχω υπόψη μου. Νομίζω έχω πιο σοβαρά θέματα να παρακολουθώ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.