Μια παραμονή σαν... πρωτάθλημα!
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Ένωση. Παρόλο που μπήκε στα πλέι οφ από πολύ μειονεκτική θέση, με τη συμβολή του κόσμου τους, που ήταν ο 12ος παίκτης, πέτυχε μία σπουδαία παραμονή. Όλο σχεδόν το Παραλίμνι μετά τον άθλο της παραμονής βγήκε στους δρόμους και πανηγύρισε έξαλλα.
Μία παραμονή που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της νεότερης ιστορίας της Ένωσης. Μπορεί να μην πήρε πρωτάθλημα, μπορεί να μην πήρε κύπελλο, αλλά αυτή η παραμονή είναι κάτι παραπάνω από έναν... τίτλο. Για αυτό και 11η Μαΐου 2025 θα καταγραφεί στην ιστορία των βυσσινί ως ένας από τους μεγαλύτερους άθλους.
Στο μεταξύ, η παραμονή της Ένωσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρατήσει και τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο. Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα και η ομάδα του Παραλιμνίου θα πορευθεί με έναν προπονητή που έδειξε τα διαπιστευτήριά του.