Έμεινε και πάλι εκτεθειμένη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Έμεινε και πάλι εκτεθειμένη

Το ένα από κόρνερ και το άλλο από φάουλ

Στο παιχνίδι με τον Ακρίτα η Ένωση έμεινε σε ακόμη ένα παιχνίδι εκτεθειμένη από την άμυνα της. Ουσιαστικά δεν έκανε άμυνα αλλά αεράμυνα αφού  δέχθηκε δύο γκολ από στημένα με ισάριθμες κεφαλιές. Το ένα από κόρνερ και το άλλο από φάουλ. Οι μπακ και οι στόπερ ήταν αλλού για αλλού και φέρουν ευθύνη όπως και ο Αντεμπάγιο που ήταν  κολλημένος στην γραμμή του και απλά παρακολουθούσε την μπάλα να κατευθύνεται στα δίκτυα του.

Φιλότιμη αλλά

Φιλότιμη ξανά αλλά ηττήθηκε και πάλι. Και με τον Ακρίτα η Ένωση ήταν φιλότιμη αλλά ηττήθηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Μόνο με το φιλότιμο δεν πας πουθενά. Ακόμη μία ήττα ακόμη μια απογοήτευση. Με τίποτα δεν σηκώνει κεφάλι. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση.

28η ήττα

Η ήττα από τον Ακρίτα ήταν η 28η στο πρωτάθλημα. Σε 30 παιχνίδια που έδωσε δέχθηκε 28 ήττες. Η Ένωση είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς έχοντας μόνο μία νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 1-2 και μία μόνο  ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.