Το σκέφτεται ο Ντάλιτς: «Μόνο ο Ίβουσιτς έχει χρόνο συμμετοχής»

Δημοσιευτηκε:

Το σκέφτεται ο Ντάλιτς: «Μόνο ο Ίβουσιτς έχει χρόνο συμμετοχής»

Η Κροατία συνεχίζει την προετοιμασία της για των ενόψει των προημιτελικών του Nations League απέναντι στη Γαλλία. Ο πρώτος αγώνας των Κροατών με τους Γάλλους θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 20/3 (21:45).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ζλάτκο Ντάλιτς προχώρησε στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης των διεθνών και αναφέρθηκε στο θέμα που προκύπτει με τους τερματοφύλακες της ομάδας. 

 Ουσιαστικά αυτό που τόνισε ο προπονητής των Κροατών είναι πως ο τερματοφύλακας της Πάφου, Ίβιτσα Ίβουσιτς είναι ο μοναδικός που έχει τον αναμενόμενο χρόνο στην ομάδα του. 

Διαβάστε όσα είπε: 

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Ο Λιβάκοβιτς δεν έχει αγωνιστεί εδώ και καιρό, ο Κοτάρσκι δεν παίζει, το ίδιο και ο Λαμπρόβιτς. Μόνο ο Ιβούσιτς έχει χρόνο συμμετοχής. Στο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν ειδικοί στη θέση του τερματοφύλακα, οπότε θα ξέρουν καλύτερα πώς να αντιδράσουμε. Θα το δούμε σήμερα. Φυσικά, έχω εμπιστοσύνη στον Λιβάκοβιτς, χθες αγωνίστηκε. Δεν είναι ιδανικό να μην παίζουν οι τερματοφύλακες, αυτό είναι πρόβλημα»