Ανακοίνωση ΚΟΠ: Πήρε αποφάσεις ο Μάζιτς μετά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.4.2022
Ανακοίνωση ΚΟΠ: Πήρε αποφάσεις ο Μάζιτς μετά το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΠ μετά τα όσα προηγήθηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η διαιτησία για άλλο ένα παιχνίδι μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε τέσσερις κόκκινες κάρτες στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς γαλαζοκιτρίνων.

Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Μάζιτς ακύρωσε σεμινάριο διαιτησίας και πήρε αποφάσεις για τον κατάλογο διαιτητών α’ κατηγορίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Με οδηγίες του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς ακυρώθηκε το αυριανό προγραμματισμένο σεμινάριο Διατησίας Ά κατηγορίας. Ο κ Μαζιτς έλαβε συγκεκριμένες αποφάσεις που αφορούν τον κατάλογο διαιτητών και αλλά ζητήματα που αφορούν την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας θα ενημερώσει αύριο την ηγεσία της Ομοσπονδίας για τις αποφάσεις του.