ΑΕΛ-ΠΑΕΕΚ: Χωρίς νικητή με κερυνειώτικη γλυκόπικρη γεύση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2022
ΑΕΛ-ΠΑΕΕΚ: Χωρίς νικητή με κερυνειώτικη γλυκόπικρη γεύση

Έμειναν άσφαιρες! Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μεταξύ της ΑΕΛ και της ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.


Παλικαρίσιος βαθμός για την ομάδα της Κερύνειας καθώς το πάλεψε, σημείωσε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ αν και αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο για μια περίπου ώρα. Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ανούσια κατοχή, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο σημείωσαν πολύ καλές στιγμές με πρωταγωνιστή των Τσέποβιτς, που βρήκε απέναντι του τον πανέτοιμο Παναγιώτου.

Στα αξιοσημείωτα, με 10 ποδοσφαιριστές αγωνιζόταν η ομάδα της Λεμεσού από 31ο λεπτό, καθώς ο Μηνάς Αντωνίου δέχθηκε απευθείας κόκκινη γιατί ανέκοψε τον Ενόχ που έβγαινε μόνος στην επίθεση. Ο διαιτητής, Θωμάς Χατζηβασιλείου, αρχικά έδωσε κίτρινη, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR, άλλαξε την απόφαση του και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε.

Με αυτό τον βαθμό, η ΑΕΛ παραμένει στην 8η θέση αλλά με 25 βαθμούς, ενώ στην ίδια θέση παραμένει και η ΠΑΕΕΚ (11η / 15β.), ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο (στις 22/2 θα παίξει με τον Ολυμπιακό και ολοκληρώνει τις εκκρεμότητες της).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90'+5 Τέλος του αγώνα.

83' Τετ-α-τετ από πλάγια θέση ο Τσέποβιτς, εξαιρετική απόκρουση του Παναγιώτου στο πλασέ του Σέρβου.

75' Άστοχη κεφαλιά από τον Τσέποβιτς.

62' Πλασέ του Τσέποβιτς, στα χέρια του Παναγιώτου η μπάλα. Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ.

59' Tετ-α-τετ ο Τόρες, δεν πρόλαβε να γυρίσει και ο Παναγιώτου μάζεψε.

54' Ίδιο το σκηνικό και στα αρχικά στάδια του δευτέρου μέρους. Καλύτερη η ΠΑΕΕΚ από την ΑΕΛ.

46' Σέντρα στην επανάληψη

45' Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

43' Γύρισμα του Τόρες, η μπάλα στα χέρια του Παναγιώτου.

36' Πολύ οργανωμένη η ΠΑΕΕΚ στο γήπεδο, δύσκολα τα δεδομένα με την ΑΕΛ που πλέον αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

31' Απευθείας κόκκινη στον Μ.Αντωνίου για μαρκάρισμα και σταμάτημα υποσχόμενης φάσης των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής Θωμάς Χατζηβασιλείου του έδειξε αρχικά την κίτρινη κάρτα, όμως μετά από εξέταση στο VAR άλλαξε την απόφασή του και τον απέβαλε. Με 10 η ΑΕΛ.

26' Σουτ του Ενόχ, μόλις έξω η μπάλα.

10' Κατοχή για την ΠΑΕΕΚ στα πρώτα λεπτά που είναι πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους.

1' Έναρξη του αγώνα.

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Αντωνίου, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Σάντος, Μεντόγεβιτς (46' Παπαφώτης), Ρέινολντς, Τόρες (90' Νικολεττίδης), Τσέποβιτς (90'+3 Φραντζής), Μαίντεβατς (61' Έουλερ).

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Παναγιώτου, Δημητρίου, Ομπανόρ, Σουμαόρο, Κούρος, Χαραλάμπους (61' Μιλτς), Νεοφύτου (46' Τσόσιτς), Ενόχ (46' Βαρέλα), Νάντο (77' Ντίας), Αριστοτέλους (77' Κωμοδίκης), Καπαρτής.

Σκόρερ: - / -

Κίτρινες: 90'+3 Σάντος / 18' Ενόχ, 75' Καπαρτής

Αποβολές: 31' Μ.Αντωνίου (απευθείας)

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Α' Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Μαρίνου Μιχάλης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ