«Η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της» - Tι είπε για Γιόβετιτς
Δημοσιευτηκε:
Οι αναφορές από τον προπονητή της Ομόνοιας μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα
Πιο αποτελεσματική θα πρέπει να είναι η Ομόνοια επεσήμανε ο τεχνικός των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα.
«Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες ευκαιρίες χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Από μια κόντρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ο Απόλλωνας είχε ταχύτητα και ποιοτικούς παίχτες και ένας δημιουργούσε προβλήματα. Η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της, δεν έχασε για δυο μήνες. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί» ανάφερε.
Σε ερώτηση για τα νεύρα που έδειξε ο Γιόβεβιτς με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη στις καθυστερήσεις (επειδή έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό): «Δεν είδα τι έγινε με Γιόβετιτς. Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έγινε είναι ένας ποιοτικός παίχτης που χρειαζόμαστε. Θα το δω κ θα μιλήσω μαζί του».
