Στο γήπεδο και με αρνητικό PCR οι φίλαθλοι, σκέψεις για rapid
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
Χαλάρωση αποφασίζει στην συνεδρία του στις 29 Σεπτεμβρίου το Υπουργικό Συμβούλιο, όσον αφορά στην προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy από πλευράς υπουργείου Υγείας, υπάρχει πρόθεση να κατατεθεί πρόταση στην συνεδρία του υπουργικού στις 29/9 ώστε εκτός των εμβολιασμένων φιλάθλων. να μπορούν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και όσοι πολίτες έχουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση PCR.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό θα συμβεί βέβαια μόνο αν συνεχίσει η καλή επιδημιολογική εικόνα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, αφού ο αριθμός των κρουσμάτων έχει κατέβει αισθητά, ενώ υπάρχει ικανοποιητικό ποσοστό πολιτών που έχει εμβολιαστεί.
Σε δεύτερη φάση, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το politis.com.cy θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο τα γήπεδα να μπορούν να επισκεφθούν και άτομα με την επίδειξη Rapid Test (τεστ αντιγόνου).