Νίκη στο ντεμπούτο του Ιβάν η Ελλάδα με τριάρα
Δημοσιευτηκε:

Η Ελλάδα με 3-0 νίκησε τη Φινλανδία και άρχισε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στο Nations League στο ντεμπούτο του Ιβαν Γιοβάνοβιτς στο πάγκο.
Η Εθνική Ελλάδος δεν εντυπωσίασε, αλλά η δουλειά έγινε και μάλιστα εύκολα! Η γαλανόλευκη είχε την ατομική ποιότητα, την αποτελεσματικότητα στην επίθεση και εν τέλει την ουσία.
Ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ στο 23' μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, το 2-0 ήρθε στο 37' μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια και αυτογκόλ του Κάλμαν, ενώ ο φορ του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε στο 76' το τελικό 3-0 με κοντινή κεφαλιά.
Μοιρασμένη εικόνα για την Ελλάδα στο ματς, με ένα μάλλον κακό πρώτο 45λεπτο συνολικά, αλλά με σαφώς βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο, όταν είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, περισσότερες φάσεις και στιγμές με καλό ποδόσφαιρο. Αμυντικά, με εξαίρεση λίγες φάσεις των Σκανδιναβών στο πρώτο ημίχρονο, η Ελλάδα απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του έκανε με το εθνόσημο και ο Χρήστος Ζαφείρης.
Εν τέλει, η γαλανόλευκη άφησε θετικές εντυπώσεις σε αυτή τη νέα προσπάθεια και παράλληλα υποσχέσεις για μια συνέχεια που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει επάξια μια επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση.