Έτοιμος ο Ταμπόρδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Ο Βισέντε Ταμπόρδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα και έτσι πλέον συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Νίστρουπ για το ντέρμπι.

Την στιγμή που η αγωνία για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία αγγίζει… κόκκινο, στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον από σήμερα δεν έχουν να πονοκεφαλιάζουν και για τον Βισέντε Ταμπόρδα.

Ο Αργεντινός ξεπέρασε τελείωσε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Έτσι σήμερα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, με αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στον σχεδιασμό που κάνει ο Τζέικομπ Νίστρουπ για τη μεγάλη αναμέτρηση της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Ωστόσο δεν ήταν το μόνο θετικό από τη σημερινή προπόνηση στο τριφύλλι. Οι Τριαντάφυλλος Τσάπρας και Γιώργος Κυριακόπουλος ενσωματώθηκαν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα, και ακολούθησαν κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα.

Κάτι που θέτει και αυτούς στη διάθεση του Δανού για τον επόμενο αγώνα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.