Απέσυρε τη στήριξή της στον Ινφαντίνο η ΕΠΟ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Απέσυρε τη στήριξή της στον Ινφαντίνο η ΕΠΟ!

Ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) προστέθηκε στις άλλες ομοσπονδίες που ήραν τη στήριξή τους στον Τζιάνι Ινφαντίνο!

Με σημερινή επιστολή της προς την FIFA, η οποία απεστάλη το μεσημέρι της Τρίτης, η ΕΠΟ απέσυρε τη στήριξή της προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του για τη θητεία 2027-2031.

Η απόφαση ακολούθησε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποτυχημένη προσπάθεια πώλησης μεριδίων εμπορικής εκμετάλλευσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπόθεση που προκάλεσε έντονη κριτική και από την UEFA, με την οποία συντάσσεται πλήρως η ΕΠΟ.

 

 

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.