Αδιανόητο καλοκαίρι για την Τσέλσι, εισπράττει μισό δισεκατομμύριο από παίκτες που αποχωρούν!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Οι «μπλε» του Τσάμπι Αλόνσο έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνουν τρομερά ποιοτικοί, χρειάζονται προφανώς αμυντική βελτίωση, αλλά στο μεταγραφικό παζάρι έκαναν… χαμό!

Η Τσέλσι του Τσάμπι Αλόνσο πήρε όποιους παίκτες ήθελε, παραχώρησε όσους αποτελούσαν «βαρίδια» και ο λογαριασμός του κλαμπ είδε περί το μισό δισεκατομμύριο ευρώ να εξασφαλίζεται από τις αποχωρήσεις μονάδων που δεν υπολογίζονταν ή για τους οποίους προέκυψαν άκρως συμφέρουσες προσφορές!

Η μοναδική αστοχία της Τσέλσι, αν και δεν έγινε με δική της ευθύνη, ήταν η αδυναμία να πάρει τον Λαμίν Καμαρά για τα χαφ, μετά την αλλαγή στάσης την τελευταία στιγμή από πλευράς Μονακό, που αποφάσισε να κρατήσει τον παίκτη λίγο πριν το φινάλε της διορίας των μεταγραφών.

Οι «μπλε» του Τσάμπι Αλόνσο έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνουν τρομερά ποιοτικοί, χρειάζονται προφανώς αμυντική βελτίωση, αλλά στο μεταγραφικό παζάρι έκαναν… χαμό!

Οι παραχωρήσεις παικτών, οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν και τα μπόνους που αναμένονται, θα μεταφέρουν στα ταμεία του κλαμπ περί το μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

Δείτε τη λίστα:

Enzo Fernández → Man City — €145M

Andrey Santos → Man United — €56.3M (+€2.3M)

Nicolas Jackson → Aston Villa — €55.5M (+€20.5M)

Marc Cucurella → Real Madrid — €55M (+€5M)

Liam Delap → Nottingham Forest — €52.5M (+€5.8M)

Trevoh Chalobah → Como — €30M (+€6M)

Tyrique George → Everton — €21M (+€7M)

Marc Guiu → Leipzig — €15M (+€2M)

Omar Kellyman → Strasbourg — €6M

Jimmy-Jay Morgan → West Brom — €4.7M

Benoît Badiashile → Napoli — €3M (+€1M)

David Datro Fofana → Servette — €2.5M (+€1M)

Dastan Satpaev → Burnley — €350K loan fee

Axel Disasi → Crystal Palace — loan

Robert Sánchez → Como — loan

Caleb Wiley → Preston — loan

Mamadou Sarr → Real Sociedad — loan

Alejandro Garnacho → Aston Villa — loan

Filip Jørgensen → Strasbourg — loan

Dário Essugo → Strasbourg — loan

england365.gr

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.