Χάνει Κρίστενσεν για έξι εβδομάδες η Μπαρτσελόνα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Νοκ άουτ και πάλι με θλάση.

Για περίπου έξι εβδομάδες θα στερηθεί η Μπαρτσελόνα τον Αντρέας Κρίστενσεν.

Ο Δανός διεθνής αμυντικός, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του νικηφόρου (3-1) αγώνα πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (1-3), έχει υποστεί θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο 30χρονος αμυντικός, εκτός από τα επόμενα ματς της πρωταθλήτριας Ισπανίας θα χάσει και τους προσεχείς αγώνες της εθνικής Δανίας με Νορβηγία (24/9 στο Όσλο), Ουαλία (27/9 στην Κοπεγχάγη και 4/10 στο Κάρντιφ) και Πορτογαλία (1/10 στην Κοπεγχάγη) για τον 4ο όμιλο της League A του Nations League.

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.