Τα… σκάει για Ντελάπ η Έβερτον, «σφήνα» από Νιουκάστλ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Τα… σκάει για Ντελάπ η Έβερτον, «σφήνα» από Νιουκάστλ

Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Έβερτον σκοπεύει να προσφέρει στην Τσέλσι 40 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Λίαμ Ντελάπ, στον οποίο έχει ήδη προτείνει τετραετές συμβόλαιο.

Κάτοικος Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γίνει από το καλοκαίρι ο Λιάμ Ντελάπ, για λογαριασμό της Έβερτον.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η «Sun», επισημαίνοντας πως τα «ζαχαρωτά» ετοιμάζουν πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Άγγλου σέντερ φορ από την Τσέλσι, που σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, Έβερτον και Ντελάπ φέρονται να έχουν ήδη επαφές, με τις συζητήσεις να αφορούν σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάντως, στο… κόλπο για την υπογραφή του 23χρονου διεθνούς επιθετικού, που έχει φέτος μόλις δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «μπλε», φέρεται να έχει μπει και η Νιούκαστλ.

Ο Ντελάπ εντάχθηκε στο ρόστερ της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από την Ιπσουϊτς, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει βασικό μέλος του λονδρέζικου κλαμπ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.