Η FIFA σκέφτεται να απαγορεύσει τους «εμπορικούς» αγώνες εκτός Ευρώπης!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η FIFA σκέφτεται να απαγορεύσει τους «εμπορικούς» αγώνες εκτός Ευρώπης!

Την αναθεώρηση των κανονισμών της προκειμένου να απαγορεύσει τους αγώνες πρωταθλημάτων που διεξάγονται μακριά από την Ευρώπη, για εμπορικούς λόγους, εξετάζει η FIFA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Guardian», στον παγκόσμιο οργανισμό ποδοσφαίρου επικρατεί προβληματισμός αναφορικά με την διοργάνωση παιχνιδιών εγχώριων πρωταθλημάτων σε ξένες χώρες, με τους ιθύνοντες να έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις για αλλαγή των κανονισμών.

Με αφορμή το Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα και το Μίλαν - Κόμο που θα πραγματοποιηθούν στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο και στο Περθ τον Φεβρουάριο αντίστοιχα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, δήλωσε ότι θα ήταν «μεγάλο ρίσκο για το ποδόσφαιρο να επιτρέψει μια παγκόσμια ελευθερία».

sdna.gr 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.