Σε καλό δρόμο με Ιωάννου αλλά τίποτα οριστικό - Φλερτ και από άλλες ομάδες!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΝΕΖΟΣ

Δημοσιευτηκε:

Σε καλό δρόμο με Ιωάννου αλλά τίποτα οριστικό - Φλερτ και από άλλες ομάδες!

Έντονη είναι η φημολογία πως ο Μιχάλης Ιωάννου ανανέωσε με την Ανόρθωση. Οι συζητήσεις με τον Κύπριο μέσο είναι σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχει σημείο επαφής αλλά δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. 

Η επιθυμία των δύο πλευρών για τη συνέχιση της πολυετούς συνεργασίας είναι κοινή αλλά παράλληλα είναι στο μπλοκάκι και άλλων κυπριακών ομάδων. 

Γι αυτό το λόγο η Ανόρθωση θέλει να τον κάνει δικό της άμεσα!

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.