Δεν κέρδισαν αλλά... ντοπαρίστηκαν - Πολλές απουσίες ενόψει Απόλλωνα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Δεν κέρδισαν αλλά... ντοπαρίστηκαν - Πολλές απουσίες ενόψει Απόλλωνα

Έφτιαξε ιδανικές συνθήκες η Ανόρθωση για το ματς στο οποίο θα παίξει τα ρέστα της κόντρα στον Απόλλωνα

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία με την ΑΕΚ, πανηγυρίστηκε έντονα από όλους στην Ανόρθωση. Όχι γιατί είναι επιτυχία μία ισοπαλία και μάλιστα στην έδρα της, αλλά γιατί ήρθε με τέτοιο τρόπο που ντόπαρε ενόψει του κρίσιμου ραντεβού με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Σε ένα ματς που θα παίξει τα ρέστα της για διάκριση τη φετινή σεζόν.

Η αντίδραση του β΄ ημιχρόνου και η ισοφάριση στο φινάλε εκστασίασε και ας μην σταμάτησε το αρνητικό σερί. Για 15ο παιχνίδι η «Κυρία» δεν κέρδισε τους κιτρινοπράσινους, αλλά πήρε έναν βαθμό που ίσως στην πορεία να είναι σημαντικός στην προσπάθεια για είσοδο στην εξάδα. Φυσικά ήταν διπρόσωπη, αφού στο α΄ μέρος δεν είχε καλή παρουσία, αλλά έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και... δικαιώθηκε.

Προέκυψαν όμως και προβλήματα για τον Καμορανέζι. Οι Λόπες και Ρόγκουλιτς έγιναν αλλαγή και ασφαλώς υπάρχει αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Για τον Ρόγκουλις γνωστοποιήθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, ενώ αναμένονται τα νεότερα για τον δεύτερο που δεδομένα δεν θα παίξει με τον Απόλλωνα. 

Eκτός επιλογών είναι επίσης οι τιμωρημένοι Αρτυματάς και Θεοδώρου, όπως και οι τραυματίες Κριχόβιακ, Χρυσοστόμου και Γούλερι.