Για στέψη ο ΑΠΟΕΛ, για την ελπίδα η ΑΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Για στέψη ο ΑΠΟΕΛ, για την ελπίδα η ΑΕΛ

Σέντρα στις 20:00

Τρίτο ραντεβού απόψε (20:00) για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ στους τελικούς του φούτσαλ, με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας να κερδίζουν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και να χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές.

Αν σπάσουν για δεύτερη φορά την έδρα της αντιπάλου, τότε θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα για 7η φορά, με την τελευταία να καταγράφεται το 2022. Τις επόμενες τρεις σεζόν (2023, 2024, 2025) το τρόπαιο κατέληξε στην ΑΕΛ, η οποία μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να πετύχει νίκη ελπίδας και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάγκος Γιάγκου, ενώ 2ος θα είναι ο Θωμάς Χατζηβασιλείου και 3ος διαιτητής ο Στέλιος Χριστοδούλου. Χρονομέτρης θα είναι ο Ανδρέας Χριστούδιας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Δημητρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.