Μαρτίνς: «Όταν κάτι πάει καλά, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις» - Τι είπε για 4η προσθήκη

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μαρτίνς: «Όταν κάτι πάει καλά, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις» - Τι είπε για 4η προσθήκη

Οι τοποθετήσεις του προπονητή της ΑΕΛ μετά την πρόκριση.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο προπονητής της ΑΕΛ Ούγκο Μαρτίνς στις τοποθετήσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 Φανερά ικανοποιημένος από την πρόκριση, είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο. Δουλέψαν πολύ σκληρά για να προετοιμαστεί η ομάδα. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, παίζαμε με δώδεκα παίκτες και όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι φέτος. Σήμερα θα το γιορτάσουμε αλλά από αύριο θα προετοιμαστούμε για το ματς με την Ανόρθωση».

Για τη μόλις μία αλλαγή στο ματς, σχολίασε: «Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξω κάτι. Η μία αλλαγή έγινε λόγω της κίτρινης του Ζόκε. Όταν κάτι πάει καλά, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στους άλλους παίκτες. Αν πηγαίναμε στην παράταση, πιθανόν να κάναμε αλλαγές».

Για 4η προσθήκη, σημείωσε: «Δεν γνωρίζω αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση. Είμαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν η διοίκηση κάνει αλλά αυτός που θα έρθει, πρέπει να δώσει καλύτερα πράγματα. Θα δούμε».

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.