Στοίχημα ο «εκτελεστής» στην ΑΕΛ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Στοίχημα ο «εκτελεστής» στην ΑΕΛ

Η γραμμή κρούσης θα «χτιστεί» από την αρχή στη Λεμεσιανή ομάδα.

Μετά τον Ιανουάριο και την κάθοδο του Ζακάρια Σαβό βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα η ΑΕΛ. Αν και αυτός σίγησε από ένα σημείο και μετά. Ο Σουηδός ήταν όμως δανεικός και αποχώρησε, όπως και ο Φορεστιέρι που δεν… ακούμπησε, ο Φεριέρ ο οποίος είπε αντίο από τον Ιανουάριο και ο Νατέλ τον Απρίλιο. Εκτός πλάνων τέθηκε και ο Ανδρέας Μακρής και ουσιαστικά η γραμμή κρούσης θα «χτιστεί» από το μηδέν.

Οι Ζοέλ Νταμάχου και Ιβάν Τρισκόφσκι που κρατούν τα κλειδιά της στελέχωσης, μαζί με τον προπονητή Ούγκο Μαρτίνς, καλούνται να βρουν τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Και η αλήθεια είναι πως γι' αυτήν τη θέση ίσως γίνει και υπέρβαση. Είναι λοιπόν στοίχημα ο «εκτελεστής» για τους ιθύνοντες, κάτι που της λείπει τα τελευταία χρόνια.

Για την ώρα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο, ο ακραίος επιθετικός Ζάιρ και ο μέσος Γιώργος Παπαγεωργίου.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.