Σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ - Αναλύεται η επόμενη μέρα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ - Αναλύεται η επόμενη μέρα

Θα επικυρωθεί η παραμονή του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου

Ανοίγει και… επίσημα το κεφάλαιο «νέα σεζόν» στην ΑΕΛ.

Αυτή την ώρα (18:30) πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Συνέλευση, όπου αφ’ ενός θα επικυρωθεί η παραμονή του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου στην προεδρία (δεν υπέβαλε άλλος συνδυασμός υποψηφιότητα) και αφετέρου θα γίνει ο απολογισμός της λήξασας περιόδου.

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων θα αναλύσει όλα όσα προηγήθηκαν, ενώ σημαντική αναμένεται πως θα είναι η συζήτηση που θα αφορά στο οικονομικό το οποίο σαφώς και συνδέεται με το αγωνιστικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού η παραμονή του Μαρτίνς έκλεισε νωρίς. 

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων μετά το πέρας της Συνέλευσης...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.