Διαζύγια στη Νέα Σαλαμίνα...

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Διαζύγια στη Νέα Σαλαμίνα...

H Πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της ομάδας Ανδρών Τόμας Γκαλιμπέρτι για την προσφορά του.

Επίσης, στην ανακοίνωση υπάρχει και το... «ευχαριστώ» στην στατιστικολόγο της ομάδας ανδρών αλλά και πετοσφαιρίστρια Αγκοστίνα Μποργιάλι, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σε μια δύσκολη χρονιά προσέθεσαν το δικό τους λιθαράκι σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 10 μήνες. Δημιουργήθηκε μια ομάδα αξιόλογη, που προσπάθησε να παλέψει όλα τα παιχνίδια και μάλιστα πολλές φορές παρουσίασε πολύ ψηλή απόδοση.

Δυστυχώς το άδοξο τέλος της σεζόν δεν επέτρεψε να σφραγιστεί και με κάποιο τίτλο αυτή η αγαστή συνεργασία. Τόμας και Αγκοστίνα, να είστε βέβαιοι ότι στην Κύπρο και στην Νέα Σαλαμίνα κάνατε μόνο φίλους. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σας και κάθε ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.