«Καβγάς» για τις αλλαγές μετά από έντεκα ημέρες!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.12.2020
«Καβγάς» για τις αλλαγές μετά από έντεκα ημέρες!

«Διαμάχη» προέκυψε για τις αλλαγές που έγιναν από την ΠΑΕΕΚ στον αγώνα με την Αναγέννηση, με την ομάδα της Δερύνειας να τοποθετείται – βασιζόμενη στο φύλλο αγώνα που είναι δημοσιευμένο στην ΚΟΠ – πώς η ομάδα της Κερύνειας σταμάτησε τέσσερις φορές το παιχνίδι για αλλαγές.


«Δηλαδή θα μπορούμε κι εμείς να κάνουμε τέσσερις διακοπές για αλλαγές αντί τρεις» ήταν μεταξύ άλλων η αναφορά από την ομάδα της Δερύνειας για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής, που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου.


Χωρίς τίτλο

Λίγο αργότερα όμως ήρθε η αντίδραση από τη ΠΑΕΕΚ που στην ανακοίνωσή της παραθέτει και σχετικό βίντεο για να ξεκαθαρίσει τη θέση της.


«Κακόβουλη και καθοδηγούμενη θεωρούμε την ανακοίνωση της Αναγέννησης Δερύνειας περί δήθεν τεσσάρων διακοπών για αλλαγή εκ μέρους της ομάδας μας στον μεταξύ μας αγώνα.


Οι άνθρωποι της Αναγέννησης γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, εφόσον ήταν παρόντες, ότι το φύλλο αγώνα είναι λάθος και ευτυχώς ο αγώνας είναι βιντεοσκοπημένος και μπορεί να επιβεβαιωθεί η αλήθεια.


Επισυνάπτουμε το βίντεο που επιβεβαιώνει τις τρεις διακοπές και αναμένουμε απολογία για το λάθος στην ανακοίνωση της Αναγέννησης και της Άλκής εκτός αν το λάθος ήταν εσκεμμένο.


Χρόνια πολλά με αλήθειες» αναφέρει η ανακοίνωση.


https://www.youtube.com/watch?v=w6rDin8oOFc&feature=youtu.be&ab_channel=PAEEKFC

-Θυμίζουμε ότι στον κανονισμό για δικαίωμα στις ομάδες να πραγματοποιούν πέντε αλλαγές στους αγώνες, υπάρχει η υποσημείωση ότι ναι μεν μπορούν να κάνουν πέντε αλλαγές αλλά πρέπει να τις κάνουν σε τρία σταματήματα του αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας