Ανακοίνωσε Κωστένογλου με ομόφωνη απόφαση η ΚΟΠ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2021
Ανακοίνωσε Κωστένογλου με ομόφωνη απόφαση η ΚΟΠ!

Το αναμενόμενο έγινε πράξη και η ΚΟΠ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών, απόφαση που, όπως επισημαίνεται, πάρθηκε ομόφωνα...

Παράλληλα η ομοσπονδία ενημέρωσε για τις αποφάσεις της σε σχέση με τις μικρότερες εθνικές ομάδες, με τον Γιάννη Οκκά να αναλαμβάνει την Εθνική Ελπίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή συνεδρία της, αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή Νίκου Κωστένογλου στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Ο κ. Κωστένογλου αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ώρα για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΚΟΠ.

Επιπλέον, η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε αποφάσεις που αφορούν τους βοηθούς προπονητές στην Εθνική Ανδρών αλλά και για τους προπονητές που αναλαμβάνουν τις Εθνικές μας ομάδες Ελπίδων, Νέων Κ19 και Παίδων Κ17.

Αναλυτικά:

• Βοηθός προπονητής Εθνικής Ανδρών: Γιώτης Εγκωμίτης

• Βοηθός προπονητής Εθνικής Ανδρών: Κωνσταντίνος Μηνά

• Προπονητής Εθνικής Ελπίδων: Γιάννης Οκκάς

• Προπονητής Εθνικής Νέων Κ19: Σάσα Γιοβάνοβιτς

• Προπονητής Εθνικής Παίδων Κ17: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

Παραμένει στην Εθνική Γυναικών ο Άγγελος Τσολάκης.

Αναφορικά με τις προσλήψεις προπονητών στις μικρότερες Εθνικές Κ16 και Κ15, η ΚΟΠ θα αποφασίσει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Έχασε τον βαθμό στην τελευταία φάση η Εθνική Γυναικών