


Στη θέση της πήγε η καρδιά του Ντούσαν Κέρκεζ καθώς ο τραυματισμός του Μπόρις Γκοντάλ από το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Ο Σλοβάκος αμυντικός, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού, αναμένεται να απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη διάρκεια της εβδομάδας.
Όπερ σημαίνει ότι ο 32χρονος μπακ θα επανέλθει στις προπονήσεις και θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Λεμεσού με τον Απόλλωνα, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (26/10, 19:00) στο Τσίρειο.
Έτσι, οι απουσίες για την ΑΕΛ περιορίζονται στους τραυματίες Ανδρέα Αβραάμ, Μάρκο Αντάμοβιτς και Ντόσα Τζούνιορ, που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν το εν λόγω παιχνίδι.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.