Έξω φρενών με Μάζιτς-ΚΟΠ ο Σκαπούλλης: «Απαράδεκτο! Γενιούνται ερωτηματικά στην UEFA»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2022
Έξω φρενών με Μάζιτς-ΚΟΠ ο Σκαπούλλης: «Απαράδεκτο! Γενιούνται ερωτηματικά στην UEFA»

Βολές προς τον Μίλοραντ Μάζιτς και την ΚΟΠ εξαπέλυσε ο Χριστάκης Σκαπούλλης για την απόφαση του Σέρβου προέδρου της επιτροπής διαιτησίας να υποβιβάσει τέσσερις διαιτητές (Δημητρίου, Σωτηρίου, Νεοκλέους, Αναστάση).


Ο αναλυτής των επίμαχων φάσεων στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας και παρουσιάστηκε έξαλλος με την απόφαση και το τάιμινγκ της, παραθέτονας μια σειρά από ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος:


«Είναι μια απόφαση με πολλά ερωτηματικά. Πρώτο να μας διευκρινιστεί ποιοι και πότε στον χώρο της διαιτησίας έχουν δικαίωμα να μιλούν για θέματα διαιτησίας. Είναι κάτι που ο κόσμος συζητά.


Ακολούθως το τάιμινγκ. Παίρνεις μια απόφαση, το πρώτο που κοιτάζεις είναι, είναι η κατάλληλη στιγμή; Η απόφαση ήταν τελείως απαράδεκτη για την καρατόμηση των τεσσάρων, ήταν εντελώς απαρέδεκτη απόφαση από άποψης τάιμινγκ.


Το επόμενο... πριν τρεις μήνες, τέλος του 2021, υποχρεωτικά η ΚΟΠ μέσω του προέδρου της καταρτίζει κατάλογο διεθνών διαιτητών και τον στέλnει στην UEFA. Και έστειλε τους διαιτητές που καρατόμησε τώρα! Δηλαδή πριν τρεις μήνες ήταν άγιοι, ήταν τοπ, και τώρα ξαφνικά καρατομούνται για άγνωστο λόγο.


Το επόμενο είναι, είναι πασίγνωστο ότι έχουμε μη ομοιόμορφη διαχείριση διαιτητών. Διαιτητές που έπρεπε να φύγουν πριν δύο χρόνια, μένουν εκεί και βασιλεύουν, και στο τέλος τιμωρούνται άλλοι, για άλλους λόγους που δεν θέλω να αναλύσω. Αυτό δημιουργεί προβλήματα.


Το τελευταίο, αυτοί οι τρεις διαιτητές έκαναν αυτούς τους μήνες παιχνίδια, ήταν όλα άγια, ο ένας πήγε στο εξωτερικό και αρίστευσε, ήταν ο πρώτος διαιτητής σε ένα τουρνουά. Τώρα γενιούνται ερωτηματικά στην UEFA, 'τι έκαναν αυτοί, έκλεψαν';


Το τελευταίο, ούτε οι διαιτητές έχουν ενημερωθεί. Σφάγγεις κάποιον, καρατομείς κάποιον και δεν τον φωνάζεις καν να του πεις την απόφασή του.


Έχω και πληροφορία ότι καρατομούνται και βοηθοί διαιτητές».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ