Aυτοί είναι οι κορυφαίοι νέοι ποδοσφαιριστές της σεζόν

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 31.3.2022
Aυτοί είναι οι κορυφαίοι νέοι ποδοσφαιριστές της σεζόν

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την διεθνή πλατφόρμα ανάλυσης InStat scout (InStat index), παρουσιάζει τους υποψήφιους για το βραβείο του Καλύτερου Νέου του Πρωταθλήματος 2021/22! Η επιλογή έγινε βάση των λεπτών συμμετοχής και με ηλικιακό περιορισμό (21 ετών στο ξεκίνημα της σεζόν).


Οι οκτώ υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά:
Ανδρέας Καραμανώλης (Δόξα)
Ανδρόνικος Κακουλλής (Ομόνοια)
Ζαχαρίας Άδωνη (Εθνικός Άχνας)
Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια)
Μαρίνος Τζιωνής (Ομόνοια)
Μάριος Περατικός (Εθνικός Άχνας)
Νικόλας Παναγιώτου (Ομόνοια)
Ραφαήλ Μάμας (AEK)


Το φίλαθλο κοινό θα μπορεί να ψηφίσει για τον Καλύτερο Νέο στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., μαζί με τις επιλογές για Καλύτερο Γκολ και Καλύτερη Απόκρουση, σε σχετικό γκάλοπ για τα “PASP Football Awards 2021/22” που θα τρέξει τις επόμενες μέρες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ